+386 (0) 41 241 590
0 Cart $0.00

V košarici ni izdelkov.

Hit enter to search

Ozana Leban dr.vet.med

Živali so z menoj vedno, vsak dan, v službi in doma.

Rojena sem bila 9. junija 1980 v Zagrebu, kjer sem tudi dokončala študij veterinarske medicine. Po končanem študiju sem dobila zaposlitev v veterinarski bolnici Vipava, kjer sem še kot študentka in potem kot zaposlena 15 let pridobivala izkušnje tako na malih kot na velikih živalih.

Internistične uganke rešujem z veliko radovednosti in raziskovalnega duha, ker pa sem tudi sama rejka in velika ljubiteljica konj, mi neonatologija kopitarjev ter oskrba žrebeta in kobile po porodu predstavlja posebno strast. V veliko veselje in izziv mi je tudi reševanje reproduktivnih motenj, ter umetno osemenjevanje konj in psov.
Kirurške posege opravljam v ambulanti in na terenu. Redno se udeležujem slovenskih in mednarodnih veterinarskih izobraževanj, predvsem me zanima reprodukcija, interna medicina ter kirurgija. Menim, da se človek lahko vedno nekaj novega nauči in poglobi svoje znanje ter tako še izboljša kakovost svojih profesionalnih storitev.

V privatnem življenju sem soproga, mati treh otrok, živimo na veliki kmetiji z 20 konji, 6 govedi in ostalimi domačimi živalmi.

Živali so z menoj vedno, vsakdan, v službi in doma. Veterinarski poklic mi predstavlja res nekaj posebnega saj je moj moto, da to ni samo poklic ampak tudi način življenja.

Urška Nardin dr.vet.med

Rojena 2. januarja 1985 v Šempetru pri Gorici sem se iz ljubezni do živali po končani splošni Gimnaziji v Novi Gorici vpisala na Veterinarsko fakulteto v Ljubljani in jo uspešno zaključila leta 2011. Po zaključenem študiju sem prvo zaposlitev dobila v veterinarski ambulanti Veterinarstvo Vidic, kjer sem pridobivala izkušnje v mali praksi vse do leta 2017. Nato sem 3 leta bila zaposlena v veterinarski ambulanti Ajdovščina kjer sem delo opravljala tako v ambulanti kot na terenu.

Ker se zavedam da izkušnje in znanje pomenijo največ, se redno izobražujem na veterinarskih kongresih in simpozijih, predvsem na področju interne medicine, oftalmologije, anesteziologije in kirurgije.

Živali so bile vedno del mojega življenja, moje sopotnice in družinski člani, ki so mi vedno pozitivno stali ob strani tako v lepih kot manj lepih trenutkih in zato je ves trud ki ga usmerjam v pomoč živalim in njihovo zdravljenje poplačan z veliko mero osebnega zadovoljstva in sreče.