+386 (0) 41 241 590
0 Cart $0.00

V košarici ni izdelkov.

Hit enter to search

Trgovina

V naši trgovini nudimo hrano, dietno hrano, prehrambene dodatke,  pripomočke za nego in igro, sredstva proti zunanjim  in notranjim zajedalcem.
Novost v ponudbi je pošiljanje hrane, prehranskih dodatkov in določenih zdravil na dom.
Naročilo oddate tako, da izpolnite obrazec za naročanje. Pogoj za oddano pošiljko je plačilo po predračunu z nakazilom na IBAN SI56 1916 0501 3826 622.
Za več informacij pišite na urska@loveterina.si.

Zakaj izbrati nas?

Strokovnost

Strokovnost, dostopnost ter podroben informativni pogovor pred obravnavo je naše osnovno vodilo. Naše strokovno znanje z več kot desetletjem in pol delovnih izkušenj, redno dopolnjujemo na strokovnih seminarjih doma in v tujini.

Osebni pristop

Delujemo po principu družinskega zdravnika, kjer vašega ljubljenčka, ne glede na vrsto, obravnavamo v celoti. Po potrebi pridemo tudi na dom, posebej v občutljivih situacijah kot je npr. evtanazija.

Sodobno opremljena ambulanta

Naša ambulanta je zares majhna, ampak ima vse kar imajo »veliki«. opremljeni smo z digitalnim rentgenom (tudi na terenu), ultrazvočnim aparatom (tudi na terenu), inhalacijskim aparatom za anestezijo z monitorjem, laboratorijskimi aparati za hematologijo in serumsko biokemijo. Odvzem krvi in pošiljanje v zunanje laboratorije za DNA preiskave ter druge podrobnejše analize.

Brez čakalnih vrst

Za vašega ljubljenčka si vzamemo čas in vas zato naročimo na pregled. V izogib nepotrebnemu čakanju prosimo, da nas pokličete in rezervirate svoj termin, tako bo pregled potekal čim manj stresno za žival.

Lasten parkirni prostor

Za vas smo priskrbeli več parkirnih mest v neposredni bližini vhoda v ambulanto.

Komplemetnarne metode zdravljenja

Če ste preizkusili že vse konzervativne metode zdravljenja, pa niste zadovoljni z rezultati, ali pa bi preprosto najprej začeli na tak način, vam bomo z veseljem predstavili možnosti zdravljenja in terapijo s sodobnim bioresonančnim aparatom BICOM® ter homeopatski pristop k zdravljenju s homeopatinjo Andrejo Rusjan, dr. vet. med..